JOIN ME AT FACEBOOK

Saturday, February 16, 2013

PATUNG COKLAT UNTUK PROMOSI


Sebuah patung coklat telah dibina untuk promosi filem terkini Bruce Willis , Die Hard : The Last Day di Jepun. Coklat patung ini dibuat untuk watak utamanya Bruce Willis..sudah pasti le hero filem..

Beginilah bila berkarya dengan coklat..tak tahu pula banyak mana coklat yang telah digunakan untuk membuat coklat patung ini..bukan kecil..sama macam orang dewasa pulak tu..

Berapa lama patung coklat ini dapat disimpan tidak juga saya ketahui..dan berapa harganya ?.

Inilah satu cara nak buat promosi dengan guna coklat..anda bagaimana ? tak teringin ke nak buat ukiran besar daripada coklat dan letak depan kedai coklat atau kedai kek anda ?..

Bila buat jangan lupa panggil pemberita ..sekurang - kurangnya dapat promosi percuma kat tv atau suratkhabar !..dan mungkin majalah ..pasti ramai yang tertarik nak lihat dan sudah pasti akan datang ke kedai anda!..

Walaupbagaimana pun kalau nak buat itu biarlah sesuatu yang tidak menyalahi undang -undang , adat resam budaya dan agama kita ye...

Boleh lihat video ni untuk tengok saiz..tak faham bahasa jepun , boleh guna google translator






Ini satu lagi kegunaan coklatlah..nampaknya...promosi..dan tarik perhatian...


itu dia macam -macam membuat coklat

Sumber: http://www.zimbio.com/Movie+News/articles/JtuZOHKaXMz/Japan+Celebrated+New+Die+Hard+Movie+Giant